Steun Ons

De Stichting Drie Eigen zet zich in voor het behoud van het Vijverbroek, het gemeenschappelijk erfgoed van Kessenich, Neeritter, Ittervoort en Thorn.

Naast persoonlijke inzet hebben wij ook financiële middelen nodig.
Als u het doel van onze Stichting een warm hart toedraagt kunt u ons steunen door aankoop van het boekje "De verzonken stad Vijveren", prijs € 2,50. U kunt dit boekje bestellen en afhalen bij

L. Tonnaer, Kessenicherweg 1, Thorn, tel. 0475-562058
 L.van Kessel, Driessensstraat 30, Neeritter tel.0475-566308

De verzonken stad Vijveren

"De verzonken stad Vijveren, een volksverhaal ui de Drie Eigen" is de titel van een aantrekkelijk boekje, waarin het volksverhaal over de verzonken stad Vijveren die in het moeras verzonk centraal staat.
De auteur besteedt ook enige aandacht aan het ontstaan van het Vijverbroek en over het natuurschoon dat u er kunt aantreffen.
Verder zijn enkele leeropdrachten voor scholieren opgenomen.
Kortom, dit charmante en verzorgd uitgegeven boekje geeft interessante informatie. Het boekje is geïllustreerd en telt 24 pagina's.

U kunt ons ook steunen door een donatie op rekeningnummer NL92RBRB0827695691 t.n.v. Stichting Drie Eigen.